Om ALD > Tjenester og info

Våre tjenester

Finansiering
ALD Carmarket tilbyr finansieringsløsninger fra Nordens største forretningsbank, Nordea. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Forsikring
ALD Carmarket tilbyr forsikringsløsninger via en av Norges største forsikringsselskaper, Gjensidige forsikring. Gjensidige tilbyr skreddersydde forsikringspakker som gir meget god dekning.

Registrering
Vi er godkjent Autoreg forhandler og ordner derfor registrering selv. Statens Vegvesen ønsker salgsmeldinger elektronisk, ta derfor med deg BankID / BankID-mobil så registrerer vi bilen mens du venter.

Ta kontakt for å vite mer om ALD Carmarket

Innbyttebil
Skal du bytte bil? Vi kan noen ganger ta din bil i innbytte. Innbyttebilen må være kjørbar og EU-godkjent. Ta kontakt med oss så gir vi deg en verdivurdering av bilen din.

ALD Carmarket er en del av ALD Automotive sin virksomhet i Norge

Vil du prate med oss?
Telefon: 67 10 87 37
Epost: bruktbilsalg.no@aldautomotive.com

ALD Carmarket er bilsalgskanalen for et av Norges største biladministrasjons- og operasjonelle billeasingselskaper, ALD Automotive.
ALD Carmarket selger ALD Automotives brukte leasingbiler etter endt periode og med et årlig salg på omkring 3.000 kjøretøy, kan vi trygt si at vi er en av Norges aller største bruktbilforretninger. Legger man også til at ALD Automotives flåtemiks er svært variert, med fokus på de mest solgte bilmodeller i Norge, så vil også vår butikk i Sandvika preges av dette.

Bilene som selges har vært benyttet av ansatte i våre kunders selskaper og kjøres normalt ofte av én sjåfør i hele kontraktsperioden. ALD har tett kontroll på bilene gjennom hele leieperioden som vanligvis strekker seg over 3-4 år for personbiler og 3-5 år for varebiler. Alle våre leasingkontrakter har inkludert service og vedlikeholdsprogram i leien, noe som igjen medfører at bilene blir fulgt opp slik de skal hos respektive merkeverksted. For deg som kunde av ALD Carmarket sørger dette for at du trygt kan stole på at ALD kan innestå for kvaliteten på de biler vi selger og at vi kan dokumentere den enkelte bils historikk.

ALD Carmarket har som målsetting at våre priser skal være konkurransedyktige i markedet, og dette sikrer vi gjennom:

 • Fornøyde kunder som anbefaler andre å kjøpe hos oss
 • God kvalitet på alle biler vi selger, noe som sikrer lave reklamasjonskostnader
 • Kostnadseffektiv organisasjon
 • Enkle og effektive salgslokaler
 • Høy omløpshastighet

Våre fordeler:

 • Meget godt utvalg av nyere bruktbiler. Alltid rundt 100 person- og varebiler klare for umiddelbar levering
 • Vi er merkeuavhengig, hvilket gir et bredt og godt utvalg. Velg blant merker som Tesla, Audi, BMW, Skoda, Ford, Toyota, Volvo, Volkswagen, Nissan, Mitsubishi, Lexus, Mercedes, Opel og flere
 • Gode garantiordninger
 • Kjent servicehistorikk
 • Kun biler kjøpt nye i Norge - ikke bruktimporterte biler
 • Kilometergaranti - vi garanterer bilens kjørelengde

ALD Automotive

ALD er ledende innen mobilitetsløsninger som leverer fullserviceleasing og flåtestyringstjenester på tvers av 43 land til en kundebase bestående av store selskaper, små og mellomstore bedrifter og privatpersoner. ALD, som er ledende i sin bransje, plasserer bærekraftig mobilitet i hjertet av strategien, og leverer innovative mobilitetsløsninger og teknologibaserte tjenester til sine kunder for å hjelpe de med å fokusere på sin kjernevirksomhet.

Med 6 700 ansatte over hele kloden, administrerer ALD 1,78 millioner kjøretøy (i slutten av mars 2020).

ALD er notert på Del A i Euronext Paris (ISIN: FR0013258662; Ticker: ALD) og er inkludert i SBF120 indeksen. Société Générale er ALDs majoritetsaksjonær.

I Norge har ALD over 70 ansatte med en voksende leasingflåte. Kundeporteføljen består av en rekke ledende norske og internasjonale selskaper, samt store aktører innenfor offentlig sektor.